Dilluns, 19 agost 2024
28.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament s’adhereix a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible

L’Ajuntament de la Llagosta s’adhereix novament a la Setmana Europea de l’Energia Sostenible, que aquest any es presenta amb tot un seguit de propostes virtuals adreçades a promoure l’eficiència energètica, les energies renovables i el paper clau de la ciutadania en la transició energètica.

La Setmana Europea de l’Energia Sostenible se celebra del 22 al 26 de juny, tot i això les propostes d’activitats ja han començat. Des de la Diputació de Barcelona, la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat i del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l’Energia, dels quals forma part l’Ajuntament de la Llagosta, han confeccionat un calendari obert a tota la ciutadania. Les propostes s’estendran fins al 26 de juny.

A partir d’avui dimecres, podem visitar l’exposició virtual Treballem per una Energia Sostenible. A la mostra s’exposa el paper de l’Ajuntament en el marc del Pacte d’Alcaldes i Alcaldesses per l’Energia Sostenible i s’aporta informació i consells d’accions a realitzar en l’àmbit domèstic sobre estalvi i eficiència energètica contra el canvi climàtic, en l’ús dels electrodomèstics, en la il·luminació, en climatització i en mobilitat sostenible.

Al llarg de les properes setmanes publicarem jocs educatius, tallers a fer des de casa, consells per estalviar energia i altres resursos digitals en el marc de la Setmana Europea de l’Energia Sostenible 2020

Publicitat

Publicitat

Més notícies