Dimarts, 20 agost 2024
22 C
La Llagosta

El temporal no ha provocat incidents greus a la Llagosta

El temporal d’aquests dies no ha causat incidents greus a la Llagosta. La pluja d’aquestes darreres hores ha estat la que més incidents ha provocat, amb el tall de diverses vies de circulació i la suspensió de les classes durant el matí a l’Escola les Planes i l’Institut Marina.

A primera hora del matí un cotxe s’ha quedat atrapat al pas sota la carretera C-17, que estava inundat. El mateix va passar ahir dimecres. La Policia Local va tallar ahir i avui tant aquest pas com el del camí de Can Donadéu que dona al Cementiri Municipal, la zona d’horts i la depuradora, i el pas de sota la via R-3. En aquest darrer cas, la grua ha hagut de treure un cotxe que estava a la llera de la riera Seca i la Policia Local ha hagut d’avisar a quatre propietaris més de vehicles que estaven estacionats a la zona. La riera s’ha sortit fins al carrer de Miguel Hernández i ha arribat fins al de Sant Pau. El riu Besòs també ha baixat molt ple d’aigua.

Pel que fa a l’Escola Les Planes, l’aigua ha entrat a tota la planta baixa del centre. Això ha fet que la direcció del col·legi suspengués les classes durant tot el matí d’avui dijous. La Brigada Municipal d’Obres ha hagut d’intervenir per treure l’aigua i ajudar a netejar la planta. A l’Institut Marina, les filtracions d’aigua en algunes dependències també han afectat el normal funcionament de l’activitat. En aquest cas, les classes no han començat fins a les 11.30 h.

El vent d’aquesta setmana ha tirat al terra algun arbre, com a la plaça d’Antoni Baqué, ha provocat la caiguda de branques i la intervenció de la Policia Local i la Brigada Municipal d’Obres per fixar alguns elements, com ara cobertes que corrien el perill de despreniment.

Publicitat

Publicitat

Més notícies