Dimarts, 30 abril 2024
16.4 C
La Llagosta

Alborada celebra aquest cap de setmana la 22a Festa Galega

Des de demà divendres fins diumenge, tindrà lloc la 22a Festa Galega organitzada per l’Agrupación Cultural Galega Alborada. El Parc Popular serà l’escenari de la celebració. Balls, actuacions regionals, petanca i la concentració de cotxes clàssics i motos formen part de la programació que ha preparat l’entitat.

La celebració començarà demà a les 20 h amb la hissada de la bandera gallega als pals de l’Ajuntament. Tot seguit, hi haurà un sopar al Parc Popular i una gran revetlla amb la música de París la Nuit. Tant per al sopar com per al dinar del dia següent, cal fer reserva prèvia a la seu d’Alborada, al carrer de Mogoda, 6.

Dissabte, la programació s’iniciarà a les 10.30 h amb el 21è Campionat de petanca. A les 14 h, tindrà lloc una paella popular. A la tarda, a partir de les 18.30 h, actuaran el Centro Galego de Santa Coloma de Gramenet, l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta i Toxos e Xestas de Barcelona. El dia acabarà amb el ball que amenitzarà l’Orquestra Pensilvania a partir de les 22.30 h.

La 22a Festa Galega d’Alborada acabarà diumenge. Aquest dia hi haurà la 4a Concentració de cotxes clàssics i de motos amb Imperiales MC a partir de les 10 h. A les 14 h, es farà el Dinar de germanor. Les actuacions regionals de la jornada estaran protagonitzades, a partir de les 18.30 h, per Cova da Serpe de Barcelona, la Casa de Andalucía de la Llagosta i la Irmandade a Nosa Galiza de Mollet. A l’escenari també pujaran La Llagosta Club de Ball i Airiños Galegos de l’ACG Alborada. A les 22 h, un espectacle pirotècnic posarà el punt final a la celebració.

Publicitat

Publicitat

Més notícies