Alborada celebra aquest cap de setmana la 22a Festa Galega

0
93

Des de demà divendres fins diumenge, tindrà lloc la 22a Festa Galega organitzada per l’Agrupación Cultural Galega Alborada. El Parc Popular serà l’escenari de la celebració. Balls, actuacions regionals, petanca i la concentració de cotxes clàssics i motos formen part de la programació que ha preparat l’entitat.

La celebració començarà demà a les 20 h amb la hissada de la bandera gallega als pals de l’Ajuntament. Tot seguit, hi haurà un sopar al Parc Popular i una gran revetlla amb la música de París la Nuit. Tant per al sopar com per al dinar del dia següent, cal fer reserva prèvia a la seu d’Alborada, al carrer de Mogoda, 6.

Dissabte, la programació s’iniciarà a les 10.30 h amb el 21è Campionat de petanca. A les 14 h, tindrà lloc una paella popular. A la tarda, a partir de les 18.30 h, actuaran el Centro Galego de Santa Coloma de Gramenet, l’Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta i Toxos e Xestas de Barcelona. El dia acabarà amb el ball que amenitzarà l’Orquestra Pensilvania a partir de les 22.30 h.

La 22a Festa Galega d’Alborada acabarà diumenge. Aquest dia hi haurà la 4a Concentració de cotxes clàssics i de motos amb Imperiales MC a partir de les 10 h. A les 14 h, es farà el Dinar de germanor. Les actuacions regionals de la jornada estaran protagonitzades, a partir de les 18.30 h, per Cova da Serpe de Barcelona, la Casa de Andalucía de la Llagosta i la Irmandade a Nosa Galiza de Mollet. A l’escenari també pujaran La Llagosta Club de Ball i Airiños Galegos de l’ACG Alborada. A les 22 h, un espectacle pirotècnic posarà el punt final a la celebració.

Publicitat