Dimecres, 24 juliol 2024
30.7 C
La Llagosta

Tres entitats més de la Llagosta signen el seu compromís amb el català

Comerç La Llagosta, l’Escola Municipal de Música i la Colla Gegantera s’han sumat al programa del Voluntariat per la llengua (VxL) que impulsa el Consorci per a la Normalització Lingüística. Juntament amb la Biblioteca de la Llagosta, el municipi ja suma quatre entitats que signen el seu compromís amb el català.

El Voluntariat per la llengua és un programa per practicar català a través de la conversa. Es basa en la creació de parelles lingüístiques formades per voluntaris, que parlen català fluidament, i aprenents, que tenen coneixements bàsics i vol adquirir fluïdesa. “Les entitats de cada població suposen un suport imprescindible per al bon desenvolupament d’aquest programa, ja que els voluntaris i aprenents saben que a les entitats col·laboradores els atendran en català i, per tant, el podran practicar”, assenyala l’Oficina de Català de la Llagosta.

L’Oficina de Català de la Llagosta difon periòdicament la llista actualitzada d’entitats i establiments adherits al programa del VxL pels seus canals de difusió, i també a les parelles lingüístiques i a l’alumnat dels cursos de català.

Publicitat

Publicitat

Més notícies