Diumenge, 21 abril 2024
15.2 C
La Llagosta

S’obre el període d’inscripcions als cursos de català del tercer trimestre

L’Oficina de Català de la Llagosta ha obert el període de matriculacions per a les classes de català del tercer trimestre del curs 2023-2024. Avui dimarts, 2 d’abril, és el torn per a persones que hagin fet algun curs de català els darrers dotze mesos i els dies 3 i 4 d’abril, estarà obert a tothom. Els cursos corresponen al tercer trimestre del curs acadèmic i començaran entre el 8 i 9 d’abril i finalitzaran el 18 o 19 de juny, en la majoria dels casos. L’oferta completa es pot consultar al cercador de cursos del CPNL.

La inscripció és per cursar dels nivells A1 al C1, és a dir inicial, bàsic, elemental, intermedi i suficiència. Tot i que a la Llagosta es faran dos d’aquests cursos presencials: el curs Bàsic 1, dilluns i dimecres, de 16 a 18 h, a Can Pelegrí; i Bàsic 3, dilluns i dimecres, de 18.30 a 20.30 h, a Can Pelegrí. Les classes començaran el 8 d’abril i acabaran el 19 de juny.

Per inscriure’s cal determinar el nivell de català de l’alumne. Per fer-ho, si no s’ha estudiat mai cap curs al CPNL, cal aportar un certificat de català o bé fer una prova de nivell. Tota la informació sobre els cursos es pot trobar al web del Consorci per a la Normalització Lingüística.

Publicitat

Publicitat

Més notícies