Dijous, 18 juliol 2024
26.1 C
La Llagosta

L’Arbreda de l’Alomar acollirà el primer itinerari ambiental de la Llagosta

L’Ajuntament està portant a terme les obres per crear el primer itinerari ambiental de la Llagosta en el marc del projecte de recuperació de la zona de l’Arbreda de l’Alomar per tal que la ciutadania conegui els seus valors naturals. La creació de l’itinerari ha estat encarregada per l’Ajuntament a l’empresa Aprèn, Serveis Ambientals per un import de 26.983 euros. El projecte ha estat subvencionat en part pel Consorci Besòs-Tordera amb un ajut de 14.968,43 euros.

El condicionament de l’itinerari contempla la construcció d’un petita passera, la senyalització del recorregut, la col·locació de quatre plafons informatius i la construcció d’un punt d’observació de la fauna, especialment de les aus, que també actua com a finestra per contemplar el paisatge. L’itinerari, que formarà part de l’anella verda, estarà totalment acabat durant el mes d’agost.

La creació d’aquest primer itinerari ambiental s’emmarca en la necessitat de dotar als ciutadans d’entorns on fer activitat física en contacte amb la natura. El circuit és apte per a persones amb mobilitat reduïda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies