Dimarts, 16 juliol 2024
25.6 C
La Llagosta

El CD La Concordia recuperarà el sènior femení la pròxima temporada a la Primera Catalana

El CD La Concordia ha inscrit un sènior femení a la Primera Divisió Catalana de futbol sala per la temporada 2024-2025. La directiva de l’entitat llagostenca ha formalitzat la inscripció del nou equip a la Federació Catalana de Futbol.

La Concordia recupera el sènior femení després de dues temporades sense tenir-lo. La directiva d’Ivan Beas, amb la coordinació de Sonia Blanco, s’havien posat com a objectiu per la pròxima campanya la recuperació de l’absolut femení. “Estem molt contents perquè recuperar el sènior femení era una prioritat. Portem molt de temps treballant en això”, explica Ivan Beas, president de La Concordia.

Des de meitats del juny, el club llagostenc ha fet entrenaments amb un grup de noies i, finalment, ha consolidat una plantilla amb una desena de jugadores que al setembre confia ampliar-la amb l’inici de la pretemporada. “Hi ha un parell de jugadores de la Llagosta, la resta són de municipis propers”, assegura Beas, que destaca que l’objectiu del sènior “serà recuperar la Segona Divisió espanyola en un termini de 3 o 4 anys. La pròxima temporada volem consolidar la plantilla, però si tenim opcions de pujar no direm que no”.

La Concordia es va quedar sense sènior femení fa dues temporades quan militava a la Segona Divisió espanyola, ara tornarà a la Primera Catalana, que és la penúltima categoria de les lligues territorials. Des d’aleshores, manté una vinculació amb el Sant Andreu-Les Glòries. “No som clubs afiliats, de cap manera; som dos clubs vinculats, que ara ens permet tornar a tenir un sènior femení a la Primera Catalana”, assenyala Beas.

La Concordia va fer l’últim entrenament ahir dijous amb el grup de noies i al setembre encetarà ja la pretemporada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies