Dijous, 18 juliol 2024
22.4 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El CE La Llagosta és líder, del grup 9 de la Quarta Catalana, amb 45 punts, empatat amb el segon, el Lliçà de Vall, i té un marge de tres punts amb el tercer, el Caldes de Montbui C. El pròxim partit del CE La Llagosta serà al camp de la UE Sant Fost, que és novena amb 19 punts i encadena quatre derrotes. Al partit de la primera volta, La Llagosta va empatar a casa, 1 a 1.

El CD Viejas Glorias cau a l’onzena plaça, del grup A de la Primera Divisió, amb 23 punts. Dissabte, a les 17 h, rebrà el Sant Miquel, que és sisè amb 30 punts. A la primera volta, els llagostencs van perdre per 3 a 2.

Handbol
L’HC Vallag ocupa la desena plaça, del grup B de la Segona Catalana, amb 16 punts i té un marge de quatre punts amb el 12è classificat, el Cambrils, que seria la primera plaça que no obtindria el passi a la nova Primera Catalana. La pròxima jornada dels llagostencs serà decisiva perquè rebran al Cambrils dissabte, a les 18 h, al Poliesportiu Antonio García Robledo. Al partit de la primera volta, el Vallag va empatar a la pista del Cambrils, 27 a 27.

Futbol sala
El sènior A del FS Unión Llagostense ocupa el quart lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 29 punts, i té un marge de quatre amb el cinquè, el Palau. Els llagostencs mantenen el pols per pujar de categoria i tenen els llocs d’ascens a sis punts. El pròxim partit del sènior A serà dissabte a la pista del Premià de Mar, que ocupa el setè lloc amb 21 punts i ve de perdre contra El Masnou, per 6 a 8. Al partit de la primera volta, la Unión Llagostense va guanyar clarament per 7 a 2.

El sènior B de la Unión Llagostense lidera l’agrupació 2, de la Segona Catalana, amb 39 punts. El pròxim partit serà dissabte a la pista de l’Ègara, desè amb 16 punts.

El sènior C de la Unión Llagostense ocupa el cinquè lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 26 punts. El seu pròxim partit serà diumenge a la pista del Santvicentí, desè amb 12 punts.

Bàsquet
El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 visitarà diumenge el Gassó, que és antepenúltim amb dues victòries. Els llagostencs són cuers del grup 1 de la Territorial B.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta ocupa el tercer lloc de la fase de classificació, amb quatre punts. Diumenge, rebrà el Vic Vòlei, que ocupa el segon lloc amb cinc punts, al CEM El Turó a les 11.45 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies