Dijous, 18 juliol 2024
29.1 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El sènior masculí del CE La Llagosta ha acabat com a campió d’hivern del grup 9 de la Quarta Catalana. La Llagosta és líder amb 33 punts i un balanç de deu victòries i tres empats. A més, té un marge d’un punt amb el segon classificat, el Lliçà de Vall. El pròxim partit de La Llagosta serà dissabte, a casa a les 18.15 h, contra el Martorelles B, que ocupa el cinquè lloc amb 26 punts. A la primera volta, els llagostencs van guanyar, per 0 a 2.

El CD Viejas Glorias puja fins al novè lloc, del grup A de la Primera Divisió de veterans, amb 18 punts. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge al camp del Pineda, que és sisè amb 23 punts.

Handbol
L’HC Vallag ha acabat la primera volta de la Segona Catalana en places d’ascens a la Primera Catalana. L’equip dirigit per Marc Gironella ocupa el vuitè lloc, del grup B, amb 14 punts i un balanç de sis victòries, dos empats i sis derrotes. El Vallag encetarà la segona volta diumenge contra la Cooperativa Sant Boi B, que és onzena amb deu punts. Al partit de la primera volta, els llagostencs van guanyar, a domicili, per 24 a 28. El duel de diumenge tindrà lloc al Poliesportiu Antonio García Robledo, a les 18 h.

Futbol sala
El sènior A del FS Unión Llagostense vol sorprendre dissabte el líder, el Hummel Alella. Els llagostencs han encadenat una dinàmica de quatre partits seguits sense perdre a la lliga, amb tres triomfs i un empat, i volen guanyar l’Alella, líder amb 25 punts. El sènior A ocupa el cinquè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb 18 punts. El duel serà dissabte al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 19 h.

El sènior B del FS Unión Llagostense defensarà el liderat del grup 2 de la Tercera Catalana. Els llagostencs ocupen el primer lloc amb 28 punts, tres més que el segon, el Ciutat de Granollers. Diumenge, visitaran el Manlleu B, que és sisè amb 16 punts.

El sènior C del FS Unión Llagostense és tercer, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 19 punts. Dissabte, rebrà dissabte la Fundació Esportiva Montgat, que és antepenúltima amb sis punts. El partit es jugarà al CEM El Turó, a les 19.20 h.

Bàsquet
El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 reprendrà la competició després d’una jornada de descans. Dissabte, rebrà el Sant Medir, al CEM El Turó a les 17.45 h.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta afronta la penúltima jornada de la Preferent. Les llagostenques són antepenúltimes amb nou punts i rebran diumenge el Montserrat Sarrià, a les 10 h al CEM El Turó.

Atletisme
Sonia Bocanegra encetarà la temporada diumenge amb el Campionat de Catalunya màster de clubs. L’atleta llagostenca defensarà els colors del Barcelona Atletisme a la pista coberta de Sabadell amb l’objectiu de lluitar per les medalles.

Publicitat

Publicitat

Més notícies