Divendres, 19 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El sènior masculí del CE La Llagosta continua líder, i invicte, del grup 9 de la Quarta Catalana, amb 32 punts. Té un marge de tres punts amb el segon, el Lliçà de Vall, i de sis amb el tercer, el Caldes de Montbui B. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al camp del Corró d’Amunt, que és sisè amb 21 punts i encadena quatre derrotes.

El Viejas Glorias ocupa l’onzè lloc, amb 15 punts, del grup A de la Primera Divisió de veterans. El pròxim partit serà dissabte contra l’Atlètic Canet, que és el quart per la cua amb deu punts.El duel es disputarà al Camp Municipal de futbol Joan Gelabert, a les 17 h.

Handbol
L’HC Vallag és vuitè classificat, del grup B de la Segona Catalana, amb 13 punts. El pròxim partit serà diumenge al Poliesportiu Antonio García Robledo, a les 18 h, contra el Blancs i Blaus Granollers, que ocupa el cinquè lloc amb 18 punts. Aquest duel suposarà l’últim de la primera volta pels llagostencs.

Futbol sala
El tres equips sèniors del FS Unión Llagostense tenen jornada de descans.

Bàsquet
El sub-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 té jornada de descans.

Voleibol
El juvenil femení del Club Vòlei La Llagosta segueix al sisè lloc, de la Preferent, tot i perdre la jornada passada contra el Canet, per 3 a 0. Diumenge, rebrà el Vic Vòlei Callis, que és setè. El partit es jugarà al CEM El Turó a les 12 h.

Judo
L’AE Karate-Judo La Llagosta afrontarà dissabte una nova competició amb la Supercopa d’Espanya cadet de judo. Aniran els judokes Joel Bienvenido, Marc Bienvenido i Iván Ivancea.

Atletisme
El llagostenc Alejandro Muñoz, del FC Barcelona, participarà dissabte en el Campionat de Catalunya sub-20 de clubs i, diumenge, en el Campionat de Catalunya absolut individual. Els dos campionats se celebraran a Sabadell.

Publicitat

Publicitat

Més notícies