Dijous, 15 agost 2024
25.8 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol
El CE La Llagosta jugarà aquest cap de setmana a casa contra l’Escola de Futbol Base Sentmenat. El partit es disputarà dissabte a les 18 h al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert. Tots dos equips van guanyar els seus respectius enfrontaments a la primera jornada de lliga. La Llagosta per 0 a 2 al camp del Martorelles B i els de Sentmenat per 2 al 1 al Corró d’Amunt.

El CD Viejas Glorias visitarà dissabte a la tarda el camp del Vista Mar Legends de Mataró. Els de la Llagosta van disputar el cap de setmana el primer partit del Grup A de la Primera Divisió de Veterans Vallès Maresme. El Viejas Glorias va guanyar per 4 a 2 l’Olímpic Malgrat. El seu proper rival va perdre 6 a 2 contra la Peña Madridista Iluro.

Handbol
El Vallag intentarà sumar la seva quarta victòria consecutiva d’aquesta temporada. Els llagostencs rebran la visita del Sant Cugat C. El Vallag ha sumat tres victòries en els tres partits que ha disputat fins ara i és tercer empatat a punts amb el líder, el Castellbisbal, i el Palautordera B. El conjunt de Sant Cugat és setè. El partit es disputarà diumenge, a les 18 h, al Poliesportiu Antonio García Robledo.

Futbol sala
El sènior A del Fútbol Sala Unión Llagostense descansarà abans d’iniciar la lliga la setmana que ve. El sènior B jugarà demà a casa un amistós contra la Unió Futbol Sala Mollet B. El partit començarà a les 19 hores al CEM El Turó. El sènior C també disputarà demà un amistós a Santa Perpètua contra l’Sport Sala B.

Bàsquet
Després de la jornada de descans del cap de setmana passat, el sots-25 del Club Bàsquet La Llagosta 2017 visitarà dissabte la pista de l’Arenys Bàsquet. Tots dos equips han disputat només un partit aquesta temporada. Els del Maresme són cinquens amb una victòria i els llagostencs últims amb una derrota.

Petanca
El primer equip del Club Petanca la Llagosta rebrà la Unió Ca n’Anglada, en una nova jornada de la 2a Catalana. El conjunt B, que milita a la 4a categoria, visitarà la Roca-Palmera i el femení, de 2a Catalana, jugarà també fora, en aquest cas davant del Can Jofresa.

Voleibol
El Club Vòlei La Llagosta jugarà diumenge a casa contra el Porqueres en la segona jornada de lliga al grup B de la categoria juvenil femení Preferent. El partit tindrà lloc al CEM El Turó a partir de les 12 hores. Les llagostenques van debutar la setmana passada a la lliga amb derrota a la pista del Concepcionistas de Barcelona per 3 a 0.

Publicitat

Publicitat

Més notícies