Dilluns, 22 juliol 2024
28.9 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Unión Llagostense A – AE 5 Tiana

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense s’estrenarà a la Segona Catalana amb un nou projecte dirigit per Jordi Pavón. L’equip va aconseguir l’ascens la campanya passada i enguany vol tornar a lluitar per pujar de categoria. El primer equip jugarà demà dissabte al CEM El Turó contra l’AE 5 Tiana a les 19 h.

FS Unión Llagostense B – Pineda de Mar B
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense inicia una nova temporada a la Tercera Catalana. La passada campanya es va quedar a les portes de l’ascens i enguany vol millorar la classificació. L’equip seguirà entrenat per Dani Muñido. L’equip debutarà diumenge al CEM El Turó contra el Pineda de Mar B a les 12 h.

FS Unión Llagostense C – FS Vic
El sènior masculí C del FS Unión Llagostense és un conjunt de nova creació de l’entitat llagostenca. L’equip vol donar continuïtat a la base de l’entitat amb un projecte potent a la Tercera Catalana. L’equip està dirigit per José Antonio García i demà dissabte s’estrenarà contra el FS Vic al Pavelló Antonio García Robledo a les 17.30 h.

Futbol
Sentmenat – CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el quart lloc al grup 12 de la Quarta Catalana amb tres punts. El pròxim partit dels llagostencs serà el cap de setmana al camp del Sentmenat, que és el penúltim classificat sense punts. Els llagostencs van guanyar la jornada passada amb una golejada contra l’Atlètic Lliçà d’Amunt.

CD Viejas Glorias – La Llantia
El CD Viejas Glorias colidera el grup B de la Segona Divisió amb sis punts amb Arenys de Munt, Sant Miquel i Sant Cebrià. El pròxim compromís dels llagostencs serà demà dissabte contra la Llantia, que aquesta jornada va guanyar contra la Juventus (2-1) i ocupa el setè lloc amb tres punts. El duel es disputarà demà al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert a les 17 h.

Handbol
PB Montmeló – HC Vallag

L’HC Vallag ha guanyat els tres partits que s’han disputat de la lliga al grup B de la Tercera Catalana i és líder amb sis punts, amb un marge d’un amb el segon, la Penya Blaugrana Montmeló. El pròxim partit del Vallag serà diumenge fora de casa i precisament contra el segon classificat, la Penya Blaugrana Montmeló, que ve d’empatar contra el Laietà Argentona (24-24).

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017 – Can Parellada

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 encadena tres derrotes a la Territorial B. El pròxim partit de l’equip que dirigeix Jorge Rodríguez serà demà dissabte contra el Can Parellada, que només ha jugat un partit i el va perdre. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 19 h.

Petanca
Santa Rosa – Sènior femení CP La Llagosta

El sènior femení del Club Petanca La Llagosta ocupa el cinquè lloc al grup 3 de la Segona Catalana amb sis punts. En la pròxima jornada visitarà la pista de la Santa Rosa, que és segon amb nou punts.

Cerdanyola – Sènior masculí A CP La Llagosta
El sènior masculí A vol sumar la cinquena victòria en la sisena jornada del campionat el cap de setmana a la pista del Cerdanyola, que és cinquè amb set punts. L’equip de la nostra localitat encadena quatre victòries seguides i ja colidera el grup 5 de la Tercera Catalana amb 12 punts, els mateixos que té el Sant Sadurní de Montornès.

Sènior masculí B CP La Llagosta Perpetuenc
El sènior masculí B ocupa el penúltim lloc amb tres punts al grup 15 de la Quarta Catalana. Diumenge, rebrà el Perpetuenc, que és antepenúltim amb set punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies