Dimarts, 23 juliol 2024
28.3 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia – Castelldefels
La Concordia ocupa la setena posició, del grup 2 de la Segona Divisió espanyola, amb 44 punts i encadena vuit jornades sense perdre amb cinc victòries i tres empats. Dissabte, a les 16 h al CEM El Turó, rebrà la visita del Castelldefels, que és novè amb 31 punts. Al partit de la primera volta, la Concordia va empatar a la pista de l’equip del Baix Llobregat, 2 a 2.

FS Unión Llagostense A – Sala 5 Tiana C
El FS Unión Llagostense A té l’oportunitat dissabte d’assegurar-se el segon lloc, com a mínim, del grup 2 de la Tercera Catalana. L’equip llagostenc necessita puntuar contra el Sala 5 Tiana C per assegurar un mínim de 12 punts amb el tercer classificat, el Palauenc, en cas que aquest guanyi el Llinars. Un cop passada aquesta jornada, tan sols quedarien quatre jornades amb 12 punts en joc i els llagostencs tenen la diferència de gols particular guanyada. En cas de derrota de la Unión Llagostense contra el Sala 5 Tiana C, el Palauenc hauria d’empatar o perdre contra el Llinars. El partit del sènior A contra el Sala 5 Tiana C, penúltim amb nou punts, tindrà lloc dissabte al CEM El Turó, a les 19.15 h; i el Palauenc rebrà dissabte el Llinars, a les 19 h.

El segon lloc a final de temporada dona opció a la promoció d’ascens, tot i que segons una modificació del pla de competició de la Federació Catalana de Futbol, els set millors segons classificats dels 11 grups de Barcelona pujaran directament. Tot i això, l’objectiu del sènior A és quedar campió de la seva agrupació i té un marge de deu punts amb el segon, el Ciutat Granollers B.

FS Unión Llagostense B – Sala 5 Tiana A
El FS Unión Llagostense B és el segon classificat, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 40 punts, a dos del líder, el Premià de Mar. Dissabte, l’equip de la nostra localitat intentarà guanyar per pressionar al primer classificat. Els llagostencs rebran el Sala 5 Tiana A, que és setè amb 23 punts. El duel es jugarà dissabte al CEM El Turó a les 17.45 h.

FUTBOL
CE La Llagosta – Bigues

El CE La Llagosta suma 40 punts i està a dos del vuitè, la Lourdes, tot i que els llagostencs tenen un partit menys perquè tenen pendent el compromís al camp del Sentmenat. L’equip llagostenc rebrà diumenge el líder, el Bigues, que té 62 punts i manté un marge de set amb el segon, el Corró d’Amunt. Al partit de la primera volta, La Llagosta va guanyar per 2 a 3.

Fundació Montgat – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias és últim, del grup A de la Primera Divisió, amb 11 punts i té la salvació a vuit punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al camp de la Fundació Montgat, que ocupa el tercer lloc amb 43 punts i lluita per l’ascens.

HANDBOL
Espanyol Handbol Júnior – HC Vallag

El Vallag ara ocupa el cinquè lloc, amb 13 punts, i està fora dels llocs de descens. Dissabte, l’equip dirigit per Sergi López visitarà la pista d’un rival directe per la permanència, L’Espanyol Handbol Júnior, que és setè amb deu punts. En la primera volta de la fase de permanència el Vallag va guanyar contra l’Espanyol, per 23 a 21.

BÀSQUET
CB La RocaLa Llagosta 2017

El CB La Llagosta 2017 és el segon classificat de la Territorial B amb un balanç de 16 victòries i 4 derrotes i està a dos triomfs del líder, el Sant Crist. L’equip de la nostra localitat suma dues setmanes sense competir i diumenge visitarà la pista del cinquè classificat, el CB la Roca-The Rock, que suma 14 victòries.

Publicitat

Publicitat

Més notícies