Dimecres, 24 juliol 2024
26.5 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Mataró – CD La Concordia
La Concordia encadena cinc partits sense perdre -amb quatre triomfs i un empat- i s’ha situat entre les vuit primeres classificades del grup 2 de la Segona Divisió espanyola. L’equip llagostenc és vuitè amb 37 punts, empatat amb el setè, la Penya Esplugues B. El cap de setmana, la Concordia visita la pista del Mataró, que és antepenúltim amb 13 punts. Al partit de la primera volta, la Concordia va golejar el Mataró per 8 a 2.

FS Unión Llagostense A – Quatre Camins
El FS Unión Llagostense A ocupa el primer lloc del grup 2 de la Tercera Catalana amb 45 punts. Demà dissabte, rebrà al CEM El Turó (17.30 h) el Quatre Camins, que és últim sense punts i a la primera volta va ser golejat pels llagostencs (0-21).

FS Unión Llagostense B – Premià de Mar
El FS Unión Llagostense B és segon del grup 1 de la Tercera Catalana amb 37 punts. Líder és el Premià de Mar, que suma 39 punts. Precisament, demà dissabte l’equip llagostenc rebrà el Premià de Mar a les 19 h al CEM El Turó. Si l’equip dirigit per Dani Muñido guanya al conjunt maresmenc, els llagostencs seran líders.

FUTBOL
CE La Llagosta descansa
El CE La Llagosta no jugarà aquest cap de setmana perquè ha ajornat el partit contra el Sentmenat per falta d’efectius per lesió.

Clot – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias és cuer del grup A de la Primera Divisió amb deu punts i té la permanència a vuit punts. El pròxim partit del Viejas Glorias serà diumenge al camp del Clot, que és novè amb 22 punts.

HANDBOL
BM Pau Casals – HC Vallag

El Vallag ocupa la sisena posició amb onze punts de la fase de permanència a la Tercera Catalana. La propera jornada, el Vallag es desplaçarà a la pista del Pau Casals, que és el nou líder, empatat amb el Santpedor.

BÀSQUET
La Llagosta 2017 – Centelles Tona

El CB La Llagosta 2017 és el segon classificat del seu grup amb quinze victòries i quatre derrotes. L’equip llagostenc està a tres victòries del primer classificat, el Sant Crist. Demà dissabte, rebrà el cuer, el Centelles Tona, que suma dues victòries i 16 derrotes. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 17.45 h.

JUDO
Campionat de Catalunya infantil i cadet

Un grup nombrós de l’AE Karate-Judo La Llagosta participarà en el Campionat de Catalunya infantil i cadet de judo, que tindrà lloc demà dissabte al CE Mundet de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies