Dimecres, 24 juliol 2024
24 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Intersala Promesas Zaragoza – CD La Concordia
La Concordia ocupa el vuitè lloc del grup 2 de la Segona Divisió espanyola amb 33 punts i segueix la lluita per acabar entre les vuit primeres classificades en acabar la lliga i assolir el bitllet per disputar la Copa de la Reina de la pròxima temporada. L’equip llagostenc disputarà aquest cap de setmana un partit contra un rival directe de la zona alta, l’Intersala Promesas Zaragoza, que és sisè amb 38 punts. Al partit de la primera volta, les llagostenques van perdre 0 a 2.

FS Unión Llagostense A – Base Montcada C
El FS Unión Llagostense A ocupa el primer lloc amb 39 punts i amplia el marge amb el segon, el Ciutat de Granollers B, fins als sis punts. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte contra el Base Montcada C, que és antepenúltim amb 12 punts. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 20.30 h.

FS Unión Llagostense B – La Magrana Hummel Alella C
El FS Unión Llagostense B és colíder del grup 1 de la Tercera Catalana amb 33 punts. Els llagostencs rebran diumenge La Magrana Hummel Alella C, que és cinquè amb 21 punts, al Pavelló Antonio García Robledo a les 12.15 h.

FUTBOL
CE La Llagosta – Palau-solità i Plegamans

El CE La Llagosta ocupa el novè lloc del grup 11 de la Quarta Catalana amb 38 punts. L’equip llagostenc rebrà demà dissabte el Palau-solità i Plegamans, que és el segon classificat amb 47 punts. El duel tindrà lloc al Camp Municipal Joan Gelabert a les 17.15h.

Sinera United – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias és cuer amb deu punts i té la salvació a quatre. El pròxim partit dels llagostencs serà el cap de setmana al camp del Sinera United, que ocupa el vuitè lloc amb 22 punts.

HANDBOL
Montgrí – HC Vallag

El Vallag és quart, amb nou punts, i té un marge de nou punts amb els llocs de descens. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte a la pista del Montgrí, que és tercer classificat amb deu punts.

BÀSQUET
Cabrils – La Llagosta 2017

El CB La Llagosta 2017 és el segon a la classificació amb 13 victòries i quatre derrotes, empatat amb el Vilassar de Mar. El proper cap de setmana, el CB La Llagosta 2017 jugarà a la pista del Cabrils, que és vuitè.

Publicitat

Publicitat

Més notícies