Dimecres, 24 juliol 2024
31.1 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia – Eixample
La Concordia estrenarà nou entrenador demà dissabte contra l’Eixample. Jaime Martínez dirigirà per primer cop el sènior femení després de la seva incorporació fa tan sols una setmana. El cap de setmana passat, no va haver-hi jornada per descans competitiu i ha tingut més temps de l’habitual per preparar el seu primer partit. La Concordia ocupa el vuitè lloc, del grup 2 de la Segona Divisió espanyola, amb 24 punts; mentre que l’Eixample és cinquè, amb 30 punts. El duel tindrà lloc demà dissabte al CEM El Turó a les 16 h.

FS Unión Llagostense A – Manlleu B
El FS Unión Llagostense A és líder del grup 2 de la Tercera Catalana amb 30 punts, tres més que el segon classificat, el Ciutat de Granollers B. El conjunt llagostenc rebrà demà dissabte (19.15 h) la visita del Manlleu B, que és sisè amb 18 punts, al CEM El Turó.

Mataró C – FS Unión Llagostense B
El FS Unión Llagostense B és líder del grup 1 de la Tercera Catalana amb 29 punts, dos més que el segon, el Premià de Mar. Ara, jugarà a la pista del Mataró C, que és sisè amb 22 punts.

FUTBOL
CE La Llagosta – Caldes C

El CE La Llagosta puja fins al setè lloc, amb 34 punts, empatat amb el sisè, el Ramassà. L’equip de la nostra localitat rebrà demà dissabte el Caldes C, que és tercer amb 40 punts i ve de caure golejat per 1 a 6 per l’Ametlla. El partit es disputarà a les 16 h al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

CD Viejas Glorias – Calella Racing
El CD Viejas Glorias és últim classificat, amb nou punts. El penúltim és el Calella Racing, amb deu punts, i l’antepenúltim, el Masnou amb 14. Així que la salvació del Viejas Glorias queda a cinc punts de distància. Demà dissabte, rebrà el penúltim amb l’objectiu de sumar el quart triomf de la temporada. El partit es jugarà a partir de les 18 h al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert.

HANDBOL
Tarragona HC Vallag

L’HC Vallag ocupa el penúltim lloc, del grup A de la Tercera Catalana, amb cinc punts. El pròxim partit dels llagostencs serà diumenge a la pista del Tarragona, que és últim amb dos punts.

BÀSQUET
La Vallalta CBLa Llagosta 2017

Després d’una jornada de descans, el CB La Llagosta 2017 torna a competir. L’equip llagostenc, que ocupa el sisè lloc amb deu triomfs, visitarà demà dissabte La Vallalta, que és el setè classificat amb sis victòries.

Publicitat

Publicitat

Més notícies