Dimecres, 24 juliol 2024
31.1 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
Castelló – CD La Concordia
La Concordia acaba la primera volta al vuitè lloc, amb 24 punts, amb un balanç de set victòries, tres empats i cinc derrotes. El cap de setmana, la Concordia visita la pista del líder, el Castelló. Al partit de la primera volta, les llagostenques van perdre per 0 a 1.

Vall de Tenes B – FS Unión Llagostense A 
El FS Unión Llagostense A és el primer classificat del grup 2 de la Tercera Catalana amb 24 punts, empatat amb el Palauenc, que té un partit més que els llagostencs. L’equip local suma una setmana sense competir i torna a jugar un partit de lliga el cap de setmana a la pista de l’antepenúltim, la Vall de Tenes B.

FS Unión Llagostense B – Dosrius Maresme
El FS Unión Llagostense B fa dues jornades que no competeix i demà dissabte rebrà el Dosrius, rival directe per l’ascens. Els llagsotencs són els primers classificats del grup 1 de la Tercera Catalana amb 23 punts, tres més que el Dosrius. El partit se celebrarà al CEM El Turó, a les 17.30 hores.

FUTBOL
CE La Llagosta – Vallgorguina

El CE La Llagosta ocupa el novè lloc amb 28 punts, empatat amb el vuitè, el Santa Agnès. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte a casa contra el Vallgorguina, que ocupa l’onzè lloc amb 15 punts. El partit es disputarà a les 17 hores.

Cabrils CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias arriba a l’equador de la temporada amb un balanç de dues victòries i onze derrotes. El pròxim partit del Viejas Glorias serà demà dissabte al camp del Cabrils, que és el segon classificat amb 26 punts. Al partit de la primera volta, els llagostencs van perdre per 3 a 5.

HANDBOL
HC Vallag

Té jornada de descans.

BÀSQUET
Vilatorta – CB La Llagosta 2017

El CB La Llagosta 2017 ocupa la cinquena posició amb nou victòries i tres derrotes. El líder és el Sant Crist, que ha guanyat onze partits i n’ha perdut dos. El proper partit de lliga del conjunt local serà a la pista del Vilatorta, que és el quart classificat per la cua amb quatre victòries i set derrotes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies