Diumenge, 28 juliol 2024
32.2 C
La Llagosta

La prèvia

FUTBOL SALA
CD La Concordia – Futsal Mataró
El CD la Concordia tancarà diumenge la primera fase de la Segona Divisió espanyola amb el partit ajornat contra el Futsal Mataró, que es disputarà al Poliesportiu Antonio García Robledo a les 12 h. La Concordia buscarà el triomf, ja que es passa a la següent fase amb tots els punts aconseguits en la primera. A més, les llagostenques poden proclamar-se campiones de la primera fase si puntuen contra el conjunt de Mataró.

FS Unión Llagostense A Sagrerenc
El FS Unión Llagostense ocupa el cinquè lloc del grup B de la Lliga Nacional amb deu punts, empatat amb tres equips més, el Betània Patmos, segon; el Montsant Sala 5, tercer; i el Sansur, quart. El pròxim partit dels llagostencs serà demà dissabte contra el Sagrerenc, que és sisè amb set punts. El duel es disputarà al Pavelló Antonio García Robledo a les 18 h.

FUTBOL
CF Martorelles – CE La Llagosta
Partit amistós del primer equip del CE La Llagosta demà dissabte al camp del CF Martortelles per preparar la represa competitiva de la pròxima setmana. El Martorelles milita en una categoria superior als llagostencs, la Tercera Catalana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies