Dilluns, 19 agost 2024
23.4 C
La Llagosta

Propostes nadalenques infantils, culturals i familiars, per a aquest cap de setmana

Durant els propers dies continuarà desenvolupant-se la programació de Nadal a la nostra localitat. Propostes virtuals i presencials es continuen combinant durant aquesta època de pandèmia provocada per la Covid-19.

La Casa de Andalucía de la Llagosta s’ha sumat a les festes programant tot un seguit d’actuacions al Centre Cultural. Una activitat que complirà amb totes les mesures de prevenció davant la Covid. Demà dissabte, pujaran a l’escenari la cantant Rocío Ramírez, que presentarà el seu single Ahora que estás aquí. A l’acte, que començarà a les 17.30 hores, també actuaran els quadres de ball de l’entitat, Algarabía, Azahar, Cristina i Meritxell.

Els infants tindran dues cites amb la Biblioteca de la Llagosta. Es tracta de dos tallers del Bibliolab que aniran a càrrec de Catàrtic. El primer es farà aquest dissabte a les 12 del migdia i porta per nom Jocs d’escultura, modelem l’espai. L’altre es desenvoluparà dilluns, 14 de desembre, a les 18 hores, i tractarà sobre joguines òptiques. Els dos tallers es faran de forma virtual i per participar-hi cal inscriure’s posant-se en contacte amb la Biblioteca.

Aquest cap de setmana continuen les visites al passatge nadalenc Noël. Le voyage magique. L’activitat es desenvolupa al Parc Popular. L’Associació d’Esdeveniments Culturals de la Llagosta ja ha posat a la venda les entrades per a la propera setmana. El passatge compta amb la participació dels actors i actrius d’Horroryzeme, el DJ llagostenc José Molina i del també llagostenc Álvaro Monterrubio, que s’encarrega de la part audiovisual. Tota la informació es troba al Facebook de Noël. Le voyage magique.

Jocs i joguines, són sexistes?

Un dels temes que sempre surten durant aquestes dates és el de les joguines sexistes. Per parlar i compartir sobre els estereotips de gènere que es transmeten als infants a través de l’ús de les joguines i la simbologia que hi donem, la Regidoria d’Igualtat ha programat una xerrada-taller participativa per dilluns, a les 18 hores. L’activitat es farà de forma telemàtica i està pensada per a famílies amb fills i filles de 0 a 12 anys. Les persones interessades es poden inscriure al web municipal www.llagosta.cat/jocs-sexistes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies