Divendres, 16 agost 2024
22.3 C
La Llagosta

Tres milions d’euros, en els Pressupostos de l’Estat per avançar cap a l’Estació intermodal de la Llagosta

Els Pressupostos Generals de l’Estat contemplen una partida de més de tres milions d’euros per a la realització de projectes vinculats a la futura Estació intermodal de la Llagosta. Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde, Óscar Sierra, durant una roda de premsa que el Partit dels Socialistes ha portat a terme a la plaça d’Antoni Baqué.

Sierra ha destacat que els Pressupostos de l’Estat “avancen cap al Corredor del Mediterrani i cap a l’Estació Intermodal de la Llagosta”. També, ha indicat que “la partida per a comerç local s’incrementa un 112%”. L’alcalde ha destacat que aquests pressupostos “ens ajudaran a sortir de la crisi” i i ha recordat que moltes persones necessiten ara mateix ajuda.

L’acte del PSC ha comptat amb la presència, entre d’altres, dels alcaldes de Mollet, Josep Monràs, i de Montmeló, Pere Rodríguez, i d’Arnau Ramírez, diputat socialista al Congrés. Ramírez ha posat l’èmfasi en les mesures, partides socials i inversions al territori de la comarca del Vallès Oriental dels Pressuposts Generals de l’Estat, que seran aprovats definitivament aquest mes. “Set de cada deu euros d’aquest pressupost es destinen a temes socials”, ha remarcat Ramírez, que ha afegit que també contemplen la desaparició del peatge de l’AP7 de la Roca del Vallès.

Publicitat

Publicitat

Més notícies