Tres milions d’euros, en els Pressupostos de l’Estat per avançar cap a l’Estació intermodal de la Llagosta

0
173

Els Pressupostos Generals de l’Estat contemplen una partida de més de tres milions d’euros per a la realització de projectes vinculats a la futura Estació intermodal de la Llagosta. Així ho ha explicat aquest matí l’alcalde, Óscar Sierra, durant una roda de premsa que el Partit dels Socialistes ha portat a terme a la plaça d’Antoni Baqué.

Sierra ha destacat que els Pressupostos de l’Estat “avancen cap al Corredor del Mediterrani i cap a l’Estació Intermodal de la Llagosta”. També, ha indicat que “la partida per a comerç local s’incrementa un 112%”. L’alcalde ha destacat que aquests pressupostos “ens ajudaran a sortir de la crisi” i i ha recordat que moltes persones necessiten ara mateix ajuda.

L’acte del PSC ha comptat amb la presència, entre d’altres, dels alcaldes de Mollet, Josep Monràs, i de Montmeló, Pere Rodríguez, i d’Arnau Ramírez, diputat socialista al Congrés. Ramírez ha posat l’èmfasi en les mesures, partides socials i inversions al territori de la comarca del Vallès Oriental dels Pressuposts Generals de l’Estat, que seran aprovats definitivament aquest mes. “Set de cada deu euros d’aquest pressupost es destinen a temes socials”, ha remarcat Ramírez, que ha afegit que també contemplen la desaparició del peatge de l’AP7 de la Roca del Vallès.

Publicitat

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí