Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Toni Hill presenta a la Llagosta la seva darrera novel·la, Tigres de cristal

L’escriptor barceloní Toni Hill presentarà avui a la Llagosta la seva darrera novel·la Tigres de cristal (editorial Grijalbo, 2018). L’acte, organitzat per Resistencia Literaria, es farà a les 19 h a Can Pelegrí.

Tigres de cristal és una història de suspens psicològic que explora els límits entre la culpa i l’expiació. La trama, intensa i plena de secrets, transporta el lector a un barri mític del cinturó vermell de Barcelona, i es desenvolupa tant en els convulsos anys setanta com en l’actualitat. Els personatges, profundament humans, es veuen atrapats en un conflicte marcat per la lleialtat, el silenci i la venjança.

Toni Hill és autor de la trilogia de novel·la negra protagonitzada per l’inspector Héctor Salgado, L’estiu de les joguines trencades, Els bons suïcides i Els amants d’Hiroshima.

L’acte de presentació de la novel·la Tigres de cristal compta amb la col·laboració de la Biblioteca de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies