Dimarts, 21 maig 2024
15 C
La Llagosta

La Llagosta escalfa Sant Jordi amb una festa literària aquest cap de setmana

La plaça de Pere IV acollirà diumenge un esdeveniment literari que s’ha anomenat Pre-Sant Jordi. De 10 a 15 hores, hi haurà tot un seguit de propostes per a tots els públics al voltant del món dels llibres. L’acte es organitzat per Resistència Literària, juntament amb Cafetería Mágic i l’escriptora Isabella Vite.

Al llarg del matí, està previst que 27 autors i autores passaran per la plaça de Pere IV a signar els seus llibres. Entre els assistents hi haurà cinc membres de Resistència Literària. La programació inclou tallers infantils, contacontes, jocs literaris i un recital de poemes. A més, a les 12 h, hi haurà un concert de l’Escola Municipal de Música.

El Pre-Sant Jordi compta amb la col·laboració de Jordi Barrubés, l’Escola Municipal de Música i Eljaaninphones.

Publicitat

Publicitat

Més notícies