Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament obre el termini de sol·licituds d’ajuts per assistir als casals d’estiu

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert el termini per presentar les sol·licituds d’ajuts per als casals d’estiu d’aquest any 2018. Els ajuts estan adreçats a menors empadronats a la Llagosta, amb edats compreses entre els tres i els disset anys, que vulguin assistir a algun dels casals d’estiu que realitzaran diferents col·lectius a les escoles Joan Maragall, Les Planes i Sagrada Família, al Centre Cultural, al Complex Esportiu Municipal El Turó i a altres instal·lacions esportives municipals.

Aquest tràmit es pot efectuar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 31 de maig. Els criteris i la llista de documentació que cal aportar per poder accedir a les beques per a casals d’estiu es poden consultar al web municipal (www.llagosta.cat).

L’import màxim de cada ajut és de 160 euros. Les bases inclouen tot un seguit de barems per determinar els punts de cada sol·licitant, com ara la situació familiar, econòmica, la situació de risc o els casos de violència de gènere. També s’estableix com a criteri la conciliació de la vida laboral i familiar. El document que fixa els criteris també contempla el control d’assistència per part dels menors a les activitats a les que s’inscriguin.

Publicitat

Publicitat

Més notícies