Dissabte, 03 juny 2023
17.5 C
La Llagosta

Obert el termini per sol·licitar ajuts per assistir als Casals d’Estiu

L’Ajuntament ha obert avui el termini per sol·licitar ajuts per a l’assistència als Casals d’Estiu de l’any 2021. Les persones interessades podran fer aquest tràmit fins al 31 de maig.

Seran beneficia­ris d’aquests ajuts els menors empadronats a la Llagosta amb edats compreses entre 3 i 17 anys i que reuneixin els requisits exigits a l’efecte. Els menors hauran d’estar inscrits a qualsevol casal d’estiu que estigui organitzat per centres educatius, esportius, culturals i socials, sense afany de lucre, que s’organitzin als següents equipaments municipals: Centres educatius públics d’educació primària, CEM El Turó, Centre Cultural o Instal·lacions esportives municipals. Per als infants d’educació especial, s’admetrà el centre de referència que atengui les seves necessitats específiques.

L’import màxim estipulat de l’ajut per cada persona beneficiària serà de 160 euros, sempre i quan s’hagi inscrit al casal d’estiu i compleixi amb tots els requisits exigits.

La presentació de sol·licituds s’haurà de fer preferentment de forma telemàtica mitjançant la seu electrònica municipal i excepcionalment de forma presencial amb cita prèvia a l’OAC.

Aquí trobareu tota la informació: https://www.llagosta.cat/ajuntament-seu-electronica/seu-electronica/tramits-i-gestions/ajuts-per-a-casals-destiu-2021.html

Publicitat

Publicitat

Més notícies