Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

Aspayfacos prepara un calendari amb la col·laboració d’establiments comercials de la Llagosta

Foto: Facebook Aspayfacos.

Aspayfacos està preparant un nou projecte: Tots els mesos estem amb tu. Es tracta d’un calendari que mostra, mes a mes, imatges de les visites que han realitzat les persones amb diversitat funcional de l’entitat a diversos establiments comercials de la Llagosta.

El projecte pretén fer més visible l’associació entre la ciutadania. La idea sorgeix a partir dels tallers de cohesió i convivència que va organitzar l’any passat. Els tallers volien apropar les persones amb diversitat funcional i les seves famílies al teixit comercial de la nostra localitat. Així, es va fer un taller de cuina al Restaurant Sak, un altre de pa al Forn Ribes i un gastronòmic a Came-3.

Ara, ha donat un nou pas i, en col·laboració amb d’altres botigues, està elaborant tot un seguit de fotografies per al calendari solidari. Aspayfacos està mostrant a la seva pàgina de Facebook un avanç de les imatges realitzades per Foto Estudio Damián. La intenció és tenir enllestit el calendari al mes de setembre.

La secretària d’Aspayfacos, Mari Carmen Guirado, ha destacat que volen “transmetre a la població que una sèrie d’establiments ens ha obert les portes i estem encantats amb això”. Guirado ha comentat que el calendari solidari es podrà adquirir a les botigues col·laboradores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies