Dijous, 25 abril 2024
13.6 C
La Llagosta

L’Ajuntament col·labora amb la campanya solidària “Catalunya amb els refugiats”

Catalunya amb els refugiats (1)L’Ajuntament de la Llagosta se suma aquesta setmana a la campanya solidària Catalunya amb els refugiats, davant l’arribada de l’hivern a les fronteres de Sèrbia, Croàcia i Eslovènia, on milers de persones es veuen atrapades després de fugir de la guerra. La campanya pretén recollir roba i equipament per protegir-se del fred. Amb aquest objectiu, l’Ajuntament de la Llagosta ha posat a disposició de la ciutadania un espai al Centre Cultural i Juvenil Can Pelegrí perquè pugui fer donació de roba d’abric i material per als refugiats.

El termini per fer qualsevol aportació finalitza divendres 6 de novembre a la tarda. L’organització de la campanya, que està formada per una desena d’entitats solidàries de Catalunya, demana tendes de campanya, sacs de dormir, mantes, anoracs infantils, anoracs per a persones adultes i botes d’hivern per a petits i grans. Preferiblement, tot aquest material pot ser nou o seminou, net i en bones condicions.

A més, la Junta de Govern Local de l’Ajuntament de la Llagosta té previst aprovar dijous un ajut econòmic de 2.000 euros per a la campanya d’emergència del Fons Català de Cooperació al Desenvolupament que seran destinats a pal·liar els patiments dels refugiats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies