Diumenge, 28 abril 2024
15.9 C
La Llagosta

La Murga aconsegueix més de 3.400 euros per a l’Hospital Vall d’Hebron

La Murga ha recaptat 3.432,60 euros durant les activitats solidàries organitzades durant la Festa Major d’aquest any. Els diners es destinaran novament a la investigació de la cavernomatosis quística de l’Hospital Vall d’Hebron.

L’entitat de la nostra localitat ha aconseguit més de 660 euros que la recaptació de l’any passat. La Murga va començar a recollir diners durant la Cercavila canalla. També ha rebut donacions durant la Paella popular i la Murga tapa. En aquest darrer cas, l’afluència de públic va ser molt més nombrosa que l’any anterior i es va notar en la recaptació final.

La colla llagostenca va fer ahir un lliurament simbòlic del xec solidari, que va recollir Alejandro Cabellos, pacient del doctor Fuat Arikan Abelló, cap del Servei de Neurocirurgia de l’Hospital Vall d’Hebron, que no va poder assistir a l’acte. Van ser presents, a més de diversos membres de la Murga, alguns dels restaurants col·laboradors, l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra, i la regidora de Cultura, Judith Robles.

Una de les membres de la Murga, Yolanda Cabellos, va avançar “que ens estem plantejant mantenir la Murga tapa l’Onze de Setembre, ja que en ser festiu hi va haver molta participació”. Cabellos ha indicat “que continuarem treballant per recaptar diners per a l’Hospital de la Vall d’Hebron, però encara no sabem en quin projecte concret”.

Per la seva part, la regidora de Cultura va dir que “volem agrair a la Murga que faci el sentiment de festa més important, afegint-li el sentiment solidari”. Ajuntament i Murga s’han emplaçat a reunir-se per planificar les activitats de la Festa Major de 2024.

Publicitat

Publicitat

Més notícies