Dimarts, 30 abril 2024
13.9 C
La Llagosta

El PSC planteja un ingrés mínim vital i la recuperació del fons dedicat a les pensions

Carles Martí durant la seva visita a la Llagosta
Carles Martí durant la seva visita a la Llagosta

Derogar les polítiques del govern del Partit Popular i prendre mesures per recuperar pensions i subsidis per a persones aturades són alguns dels plantejaments que ha fet aquest matí Carles Martí durant la seva visita a la Llagosta. Martí és candidat del PSC al Senat per la província de Barcelona.

El socialista barceloní, que ja va ser escollit senador a les passades eleccions del 20 de desembre, ha passejat pel mercat ambulant i ha fet campanya per als comicis del proper 26 de juny. Martí considera que els socialistes portaran l’autèntic canvi, recuperant drets laborals, canviant la fiscalitat per afavorir els que menys tenen, recuperant el fons de la Seguretat Social per garantir les pensions o creant un ingrès mínim vital per assegurar “que totes les famílies que tinguin dificultats per accedir les prestacions puguin viure amb dignitat”. El candidat socialista al Senat considera que cal acabar la majoria absoluta que el Partit Popular manté a la cambra alta.

Carles Martí ha estat acompanyat pel primer secretari del PSC a la Llagosta, Antonio Rísquez, i l’alcalde, el socialista Óscar Sierra. Rísquez ha dit que “molta gent que va votar Podemos  tornarà a votar socialista, amb il·lusió i amb ganes de canvi”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies