Divendres, 06 setembre 2024
26.2 C
La Llagosta

Una Festa Major de la Llagosta 2024 més inclusiva i sostenible

Tot està preparat per gaudir de la Festa Major, que se celebrarà des d’avui fins dilluns. Els Saltats i els Volats s’encarregaran de fer el pregó coincidint amb el desè aniversari de la creació de les dues colles. La Festa Major serà aquest any més inclusiva (no hi haurà música al recinte firal fins a les 19 hores) i més sostenible (les consumicions a l’Espai de Concerts del Centre Cultural seran amb gots reutilitzables). L’escenari que hi havia al carrer de l’Estació ha estat traslladat a l’avinguda del Primer de Maig.

Els germans Callau animaran els moments previs al pregó amb un espectacle singular. La primera nit de la Festa Major, se celebrarà el Corretasques, un monòleg amb Andreu Casanova, el ball de nit al nou escenari de l’avinguda del Primer de Maig i The End of Summer, a càrrec de l’Associació de DJ’s de la Llagosta VIPS.

La jornada de dissabte començarà amb el Torneig de Festa Major 3×3 de bàsquet del CB La Llagosta 2017. Can Pelegrí acollirà una de les novetats de la Festa Major, una exposició de bonsais de l’Associació de bonsais de la Llagosta entre les 11 i les 13.30 hores i entre les 17.30 i les 20.30 hores. Al migdia, hi haurà paella al Parc Popular.

Line Dance oferirà una exhibició de ball en línia a la plaça d’Antoni Baqué. En aquest mateix espai, se celebrarà el Festival de Festa Major de La Room. A la nit, es recuperarà el Correfoc. L’espectacle flamenc estarà protagonitzat per Paco Garfia i amics. Durant el descans del ball de nit, els Sangrinaris repartiran sangria i hi haurà música en viu amb els DJ Tankesh i Jomalro.

L’Associació de DJ’s VIPS muntarà la Retro Party’24 al Parc Popular, mentre que l’Espai de Concerts del Centre Cultural acollirà les actuacions de Mashup Party Band i de la DJ Bulma Beat.

Diumenge, la Murga organitzarà la Diada infantil i els Volats, la Rebujitada Volada. A la tarda, hi haurà la Festa Holi Gegant i La Llagosta Club de Ball farà una exhibició de balls de saló a la plaça d’Antoni Baqué. Més tard, es podrà gaudir de les Jornades Internacionals Folklòriques amb un grup de l’Índia. A la nit, el grup Cacho a Cacho farà un tribut a Estopa. A l’Espai de Concerts del Centre Cultural també actuarà el DJ Juanma Martínez i, al Parc Popular, els VIPS organitzaran The Hum.

Dilluns al migdia, Jordi Callau animarà als més petits des de l’escenari de Primer de Maig i la Murga organitzarà la Murga Tapa amb la col·laboració d’establiments comercials de la Llagosta.

La Casa de Andalucía homenatjarà la gent gran al Centre Cultural. La Festa Major finalitzarà amb les havaneres i rom cremat a la plaça d’Antoni Baqué, el castell de focs artificials i l’espectacle d’Airshow a l’Espai de Concerts del Centre Cultural.

Programació de la Festa Major.

Publicitat

Publicitat

Més notícies