Dilluns, 02 setembre 2024
30 C
La Llagosta

El CE La Llagosta puja a la Tercera Catalana

El Club Esportiu La Llagosta ha pujat finalment a la Tercera Catalana per la renúncia del Rubí C. L’equip llagostenc ha estat enquadrat al grup 11 de la categoria i jugarà contra equips del Barcelonès, el Baix Llobregat i el Vallès Occidental.

La Llagosta va quedar-se la passada temporada a les portes de l’ascens després de perdre l’eliminatòria de la promoció, tot i que unes setmanes després ha obtingut la recompensa als despatxos. “La Federació Catalana de Futbol ens va comunicar que hi havia l’opció de pujar per la renúncia del Rubí C, però al grup 11, que no és el del Vallès Oriental. Tothom va estar d’acord en acceptar l’ascens”, explica Antonio Rísquez, president del CE La Llagosta, que es mostra “molt content per assolir un ascens que ens van merèixer”.

La Llagosta s’estrenarà a la Tercera Catalana el 21 de setembre al camp del Can Vidalet B. “Sabem que ara ens tocarà fer més desplaçaments, no hi ha problema. L’objectiu és consolidar-nos en la Tercera Catalana i si podem, en altres temporades, tornar al grup vallesà”, assenyala Rísquez, que assegura que mantindrà el projecte de la Quarta Catalana a la Tercera amb el tècnic José María Corzo.

La resta de rivals de La Llagosta a la Tercera Catalana són Levante Badalona, Atlètic Hospitalense, Espluguenc B, Montserratina B, Atlètic Ibèria, Sant Ignasi, Atlètic Sant Just B, Can Buxeres, Viladecans B, Albirrojita, Terlenka Barcelonista B, La Florida, Valldoreix i Joventut Can Pi.

Fins aleshores, La Llagosta ha jugat dos amistosos. El passat dijous va perdre a casa contra l’EFB Ripollet, de Tercera Catalana, per 3 a 4, i va guanyar el passat cap de setmana contra el Sant Joan de Montcada B, de Quarta Catalana, per 2 a 5.

Publicitat

Publicitat

Més notícies