Dimecres, 14 agost 2024
28.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament celebra avui el ple ordinari de juliol

L’Ajuntament de la Llagosta celebrarà avui, a partir de les 19.30 hores, el ple ordinari del mes de juliol. Durant la sessió, s’aprovarà l’estudi de regeneració urbana del sector Vecasa-La Concòrdia, que ha estat elaborat amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

També s’aprovarà de forma inicial el reglament regulador del servei municipal de subministrament d’aigua potable a la Llagosta. El document actual és de l’any 1980 i, per tant, es fa necessària l’aprovació d’un nou reglament que reculli els canvis que s’han produït en els darrers anys en les normes a nivell europeu, espanyol i català.

El Ple també aprovarà les dues festes locals del 2025, que seran el dimecres 19 de març i el divendres 12 de setembre.

Un altre dels punts que es tractaran avui serà l’aprovació de la modificació de les tarifes per a la prestació del servei de l’Escola Bressol Municipal Cucutras per al curs escolar 2024-2025 i següents.

En l’Àrea de Planificació Estratègica i Urbanisme, s’aprovarà l’informe en relació amb la proposta d’Adif de projecte de separata de traçat relativa a la supressió del pas a nivell de la línia R-3. En aquest punt, l’Ajuntament torna a reclamar el desviament de la línia R3 al seu pas pel municipi de la Llagosta, advertint que la futura supressió del pas a nivell en cap cas pot considerar-se com a solució, ni tan sols temporal, als problemes que genera aquesta barrera física.

El Ple també debatrà una moció presentada pel grup municipal socialista en contra de la proposta de la Generalitat de centralitzar al Jutjat de violència contra la dona de Granollers l’actuació judicial que actualment es presta a les víctimes de la violència masclista al Jutjat de Mollet del Vallès.

Es podrà seguir el ple pel canal de YouTube de l’Ajuntament de la Llagosta (https://www.youtube.com/watch?v=R225Jl2GWw0).

Publicitat

Publicitat

Més notícies