Dimecres, 17 juliol 2024
23.2 C

El CE La Llagosta perd l’anada de la promoció d’ascens a la Tercera Catalana

El CE La Llagosta va perdre diumenge el partit de l’anada de la promoció d’ascens a la Tercera Catalana al camp del Maurina Egara, per 3 a 2. L’equip llagostenc necessitarà remuntar l’eliminatòria a la tornada, que se celebrarà el pròxim dissabte al Camp Municipal Joan Gelabert, a les 18 h, per pujar de categoria.

La Llagosta va avançar-se al minut 34 amb un gol de David Varón, que va aprofitar una jugada al contracop. A la represa, l’equip local va empatar amb un gol de falta. Novament, Varón, va avançar els llagostencs, al minut 62, en una bona acció individual, aprofitant-se d’una acció ràpida al contracop. A partir de l’1 a 2 el partit va donar un tomb fins que els locals van capgirar l’electrònic. El 2 a 2 va arribar al minut 72 en un xut de falta i el 3 a 2, al minut 89, en una acció polèmica per una falta que l’àrbitre no va xiular i la banqueta llagostenca va demanar. De les protestes, van ser expulsats Iván Arroyo, per doble targeta groga, i el tècnic José Ángel Venero.

La Llagosta necessitarà remuntar el 3 a 2 del partit de l’anada per pujar de categoria. “Vam tenir un partit a l’anada complicat, el camp era petit. Creiem que podem remuntar l’eliminatòria i pujar. Els nostres jugadors ho donaran tot per celebrar l’ascens. Així que fem una crida a l’afició, que ens ha recolzat tota la temporada, per omplir el camp municipal”, assenyala el president, Antonio Rísquez, que va formar part del cos tècnic del passat diumenge.

Si l’eliminatòria acaba amb un resultat global d’empat, es resoldrà en un primer moment per una pròrroga i si segueix l’empat, acabarà amb una tanda de penals.