Diumenge, 18 agost 2024
26.5 C
La Llagosta

El CEM El Turó obre les inscripcions d’una caminada i una sessió de zumba

El Complex Esportiu Municipal El Turó ha obert el període d’inscripcions de dues activitats adreçades a tota la ciutadania, amb una caminada i una sessió de zumba. Aquestes dues activitats són gratuïtes i formen part del programa de la Different Week, que se celebra aquesta setmana a l’equipament esportiu municipal.

Totes dues activitats se celebraran dissabte, 3 de febrer, amb places limitades -una trentena per la caminada i una seixantena per la zumba-. La sortida de la caminada fins a la Coscollada, de Badalona, serà a les 9.30 h, davant del CEM El Turó, amb un recorregut d’11,4 km i una previsió de 3 hores i 30 minuts de durada. Pel que fa a la sessió de zumba, es farà a la pista poliesportiva del Parc Popular a les 11 h.

La resta d’activitats, de dilluns a divendres, seran dins del CEM El Turó amb diverses classes dirigides i només podran accedir els abonats. Pel que fa a les dues activitats obertes a la ciutadania, les inscripcions es poden fer a la recepció del CEM El Turó o trucant per telèfon al 93 545 15 50.

Publicitat

Publicitat

Més notícies