Dimecres, 17 juliol 2024
29.5 C
La Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta crearà un portal d’entitats digital

L’Ajuntament de la Llagosta ha celebrat una primera reunió amb entitats per informar de la creació d’un portal d’entitats digital. La trobada, convocada per l’Ajuntament i oberta a totes les entitats de la nostra localitat, s’ha celebrat avui dilluns a la Sala de Plens amb els tècnics municipals i els regidors de Participació Ciutadana, Eva Maria Villanueva; i de Comunicació i Transparència, Álvaro Monterrubio.

Durant la jornada, s’ha informat que el portal d’entitats digital es posarà en marxa abans que acabi l’any i que compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona. “L’objectiu és enfortir la comunicació entre les entitats i l’Ajuntament, i, posteriorment, també amb la ciutadania. És un projecte que just ara comencem amb aquesta reunió, però que volem que tingui una millora continua amb les mateixes entitats”, explica la regidora Eva Maria Villanueva, que s’ha mostrat satisfeta de la resposta de les entitats “per tirar endavant amb el portal, hi ha ganes de què es faci”.

La nova pàgina web de referència per a les entitats vol ser una eina de comunicació digital entre l’administració i les entitats amb seccions d’agenda, tràmits, gestió d’espais, videotutorials, publicacions i fòrum, entre altres. “Volem que el portal sigui actiu i participatiu per les entitats, a més, que tothom pugui accedir fàcilment. Hem de saber què volen les entitats per poder incorporar-ho al portal digital”, diu el regidor Álvaro Monterrubio.

En la primera reunió han participat més d’una vintena d’entitats, que majoritàriament s’han mostrat satisfetes pel nou projecte de creació d’un portal digital. Al torn de paraula, les entitats han fet diverses peticions per la nova pàgina web. D’entre elles, destaquen potenciar l’agenda d’activitats, publicar un calendari amb tràmits i requisits, la possibilitat de gestionar espais, visibilitat de xarxes socials i, sobretot, que serveixi per donar a conèixer les entitats del municipi.

L’Ajuntament ha fet una crida a les entitats a participar en el projecte amb més idees i suggeriments.

D’altra banda, poc abans de la reunió, l’equip de govern de l’Ajuntament, encapçalat per l’alcalde Óscar Sierra, s’ha presentat a la Sala de Plens davant les entitats participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies