Dissabte, 27 juliol 2024
32.2 C
La Llagosta

El PSC la Llagosta recapta 75 euros a la castanyada solidària

Fotografia: twitter  @JSCVOriental.
Un dels moments de la castanyada solidària del PSC la Llagosta a la Casa del Pueblo. Fotografia: twitter @JSCVOriental.

L’Agrupació del Partit dels Socialistes de la Llagosta va recaptar uns 75 euros durant la celebració de la castanyada solidària. L’acte ja tradicional del PSC va tenir lloc aquest dimecres a la Casa del Pueblo, situada al carrer de Sant Pau, que va comptar amb la presència del socialista Arnau Ramírez, número 10 de la llista per Barcelona del PSC a les eleccions generals del 20 de desembre. De fet, en la mateixa llista també s’hi presenta l’actual regidora d’Economia i Hisenda, Recursos Humans i Igualtat de l’Ajuntament de la Llagosta, Conchi Jiménez, que va amb el número 23 de la llista per Barcelona del PSC.

En l’acte van prendre part una setantena de persones i va consistir en poder menjar castanyes, moniatos o beure moscatell. A més, es va parlar de l’actual situació del país i de la necessitat de trobar solucions, mitjançant el PSC, en la relació Catalunya i Espanya.

Els diners recaptats s’afegiran als aconseguits durant la celebració de la Festa de la Rosa, que va tenir lloc al setembre a Gavà, i properament es destinaran a les AMPA dels centres educatius de la Llagosta per a la compra de material escolar.

Publicitat

Publicitat

Més notícies