Diumenge, 21 juliol 2024
25.7 C

El CE La Llagosta goleja el Sant Fost (0-7) i recupera el tercer lloc

El Club Esportiu La Llagosta va golejar dissabte el Sant Fost, per 0 a 7. L’equip de la nostra localitat trenca amb aquest triomf una ratxa negativa de dos partits sense guanyar -una derrota i un empat- i recupera el tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana. La Llagosta suma 37 punts, dos punts més que el quart, el Lliçà de Vall, i està a set dle segon, el Mollet B, i a deu del líder, l’Atlètic Polinyà.

La Llagosta va ser molt superior als santfostencs i al descans ja guanyava per 0 a 2. A la segona part va marcar cinc gols més. Els golejadors van ser Joel González, per partida doble, i Ivan Arroyo, Eric Roquet, Panchi, Carlos Garcia i Ridouan Benchaib.

El pròxim partit del CE La Llagosta serà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert contra el CF Caldes B, a les 18 h. Els calderins ocupen el novè lloc amb 20 punts i al partit de la primera volta La Llagosta va guanyar per 1 a 5.