Divendres, 16 agost 2024
27.2 C
La Llagosta

La programació de Sant Josep inclourà noves activitats

L’Ajuntament de la Llagosta ja té enllestida la programació de les Festes de Sant Josep, amb la col·laboració de diverses entitats. Del 16 al 26 de març, es desenvoluparan a la nostra localitat tot un seguit d’actes, uns ja tradicionals com la Trobada Gegantera i altres noves, com la Nit jove o l’actuació del monologuista Sergio Bezos.

La primera activitat tindrà lloc el dijous 16 de març, amb el Concert de Primavera de l’Escola Municipal de Música, a partir de les 18.30 h, al Centre Cultural.

El dissabte, 18 de març, la parròquia de Sant Josep organitza la Revetlla popular, que es farà de 19 a 23 h a la plaça d’Antoni Baqué. El mateix dia se celebrarà una de les novetats de la programació, la Nit jove amb DJ, la festa es desenvoluparà a partir de les 23 h, al Parc Popular.

Monologuista

L’altra novetat serà l’actuació del monologuista Sergio Bezos. Bezos pujarà a l’escenari del Centre Cultural el diumenge, dia de Sant Josep, a les 20 h. Les entrades per a l’espectacle es poden adquirir per nou euros a la plataforma Entràpolis i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania.

El dia de Sant Josep es realitzaran altres activitats. A les 9 h començarà el 12è Torneig de futbol i la botifarrada familiar que organitza l’AMPA de l’Escola Les Planes al pati del centre. La celebració durarà fins a les 17 h.

Al matí, a les 10.30 h, sortirà des de la plaça d’Antoni Baqué una nova passejada Mateu Bartalot, un tomb per la història de la Llagosta. En aquest cas, el tema escollit és Els arbres de la Llagosta i la seva història. D’altra banda, a les 17 h, s’estrenarà al canal de YouTube de l’Ajuntament un tomb virtual per la història de la Llagosta amb el títol de: Els primers carrers: història dels seus noms.

Els infants tindran dues cites a la plaça d’Antoni Baqué. Diumenge, podran gaudir dels jocs fets amb material reutilitzat i, dilluns, s’instal·larà el circuit d’inflables Infantil-Race.

El dimarts 21 de març hi ha previstes dues activitats. A les 18 h s’emetrà a Ràdio la Llagosta un programa especial preparat pel Taller d’escriptura de la Biblioteca, amb motiu del Dia Mundial de la Poesia i, a les 18.15, començarà l’Hora del conte al Centre Cultural, amb El papá que tenia 10 hijos i altres històries de pares.

La Biblioteca de la Llagosta també ha preparat la presentació del llibre Bla-bla-bla. El mito del capitalismo, de Miguel Pajares. L’acte es farà el dimecres 22 de març, a les 19 h, a Can Pelegrí, amb la presència de l’autor.

Trobada Gegantera

La programació finalitzarà el diumenge 26 de març amb la 12a Trobada Gegantera de la Llagosta, organitzada per la Colla Gegantera de la nostra localitat. La plantada de gegants es farà a la plaça d’Antoni Baqué a les 9 h. A les 11 h, tindrà lloc un acte sorpresa del 20+2 aniversari dels gegants i a les 11.20 h començarà la sessió d’escalfament i la Passejada gegantera. La cercavila acabarà a les 13 h a la plaça d’Antoni Baqué amb la Picada gegantera i el final de festa.

Publicitat

Publicitat

Més notícies