Diumenge, 21 juliol 2024
24.4 C

El CE La Llagosta perd contra el Mollet B al temps afegit

El CE La Llagosta va perdre diumenge al temps afegit contra el CF Mollet UE, per 3 a 2. L’equip llagostenc arribava al final del temps reglamentari amb l’1 a 2 a favor seu, però després d’un quart d’hora de pròrroga el Mollet B va marcar dos gols per capgirar l’electrònic.

El duel va ser força igualat de principi a fi entre dos equips aspirants a l’ascens. La Llagosta es va avançar al minut 40 mitjançant Francisco Alcodori. Poc després l’àrbitre va expulsar per doble targeta groga un jugador molletà. Tot i això, el Mollet B a la represa va aprofitar una errada defensiva llagostenca per posar l’empat. Tres minuts més tard, al minut 64, La Llagosta tornava a avançar-se amb un gol de Joel González. A partir d’aquí, als llagostencs se li va fer llarg el partit i al temps afegit el Mollet B va aconseguir marcar dos gols consecutius, per posar el 3 a 2 definitiu. La Llagosta també va acabar amb un jugador menys per l’expulsió de Zohir al temps afegit. “No és habitual que l’àrbitre xiuli un quart d’hora de temps extra. Vam acabar enfadats per la derrota, però l’equip ho va donar tot i va ser un gran partit”, explica un dels entrenadors del CE La Llagosta, Gabriel Arroyo, que afegeix que “encara queda molta lliga”.

La Llagosta ocupa el tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 33 punts. Pel que fa al Mollet B segueix segon, ara amb 39 punts. Líder és l’Atlètic Polinyà, amb 41 punts. Els dos primers classificats tenen un partit més que La Llagosta. Aquesta setmana els llagostencs descansen i tornaran a jugar el 25 de febrer a casa contra la Molletense B, que ocupa el setè lloc amb 19 punts.