Diumenge, 21 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

Pau Ramos debuta amb la selecció espanyola sub-17 de futbol sala amb un gol

El llagostenc Pau Ramos va debutar aquesta setmana amb la selecció espanyola sub-17 de futbol sala en un doble partit amistós contra Portugal, a Madrid. Els dos enfrontaments van acabar amb triomf estatal amb dos resultats idèntics, per 4 a 1, però Ramos va estrenar-se com a golejador en el primer partit amb els portuguesos. “És un somni fet realitat”, assenyala Pau Ramos, que aquest dijous va tornar de la concentració espanyola.

Ramos, de 15 anys, és un habitual de les seleccions catalanes inferiors, però en aquesta ocasió ha fet una passa més amb l’espanyola. “Sabíem que Portugal era una bona selecció, però vam poder treballar molt bé els entrenaments. Estic content per marcar el gol, però ho estic més per les dues victòries i ajudar a l’equip”, explica el llagostenc, que confia “poder seguir progressant i repetir l’experiència amb la selecció espanyola”.

El pròxim repte de Pau Ramos és el Campionat d’Espanya sub-16 de seleccions autonòmiques a Catalunya, que tindrà lloc del 3 al 5 de març a Ourense (Galícia). “L’objectiu sempre és guanyar i venim d’una dinàmica molt bona. Cada vegada ens veiem més forts en atac i en defensa. Volem guanyar el campionat estatal”, augura.

Ramos fa sis temporades que milita a les categories inferiors del FC Barcelona i enguany és jugador de la categoria cadet, però ho compagina amb la de juvenil. “M’agrada pujar amb el juvenil i jugar la lliga nacional. A més, això m’ajuda amb el meu equip cadet, que anem líders de la màxima categoria”, comenta Ramos, que es mostra molt satisfet de la seva estada al FC Barcelona. Anteriorment, s’havia format al Ripollet i el Montcada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies