Diumenge, 21 juliol 2024
24.4 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
Club Atlètic Català
– FS Unión Llagostense A
El sènior A del FS Unión Llagostense ocupa el cinquè lloc, del grup 2 de la Segona Catalana, amb 20 punts i està a set dels llocs d’ascens. El pròxim partit del sènior A serà diumenge a la pista del Club Atlètic Català, que ocupa el novè lloc amb 19 punts i encadena dues victòries. Aquesta jornada serà l’última de la primera volta.

Touring Club Maresme – FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B ocupa el segon lloc, del grup 1 de la Tercera Catalana, amb 27 punts. El pròxim partit del sènior B serà dissabte a la pista del Touring Club Maresme, que és novè amb 14 punts.

FS Unión Llagostense C – Penya Blaugrana Montmeló
El sènior masculí C ocupa el setè lloc, del grup 2 de la Tercera Catalana, amb 19 punts. El sènior C rebrà diumenge la Penya Blaugrana Montmeló, penúltim classificat, al CEM El Turó a les 12 h.

Futbol
CF Mollet UE B – CE La Llagosta

El CE La Llagosta ocupa el tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb 33 punts i està a tres del segon, el CF Mollet UE B. Precisament els molletans són el pròxim rival dels llagostencs. Al partit de la primera volta, el Mollet B va guanyar al camp llagostenc, per 1 a 2. L’equip líder és l’Atlètic Polinyà, amb 40 punts.

CD Viejas Glorias – Molinos B
El Viejas Glorias ocupa el sisè lloc, del grup B de la Segona Divisió, amb 24 punts i empata amb el cinquè, l’Atlètic Colomense. Líder és el Vista Mar Legends, amb 32 punts, seguit de l’Arenys de Munt, segon, el Sant Miquel, tercer, i el Sinera United B, quart, tots tres empatats amb 25 punts. El pròxim duel dels llagostencs serà dissabte a casa, a les 17 h, contra el Molinos B, que és antepenúltim amb 12 punts.

Handbol
Sant Llorenç B – HC Vallag
L’HC Vallag és el quart classificat, del grup B de la Tercera Catalana, amb 16 punts, dos més que els seus seguidors, el Vendrell i el Gavà, que tenen un partit menys, i està a quatre del tercer, el Laietà Argentona. El pròxim partit serà a la pista del Sant Llorenç B, que és antepenúltim amb vuit punts.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017 – Viladecavalls B

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 rebrà dissabte el Viladecavalls B, que suma cinc victòries en 12 jornades. El duel es disputarà al CEM El Turó a les 16.30 h.

Pàdel
Lliga Catalana

El masculí A del Club Pàdel Club La Llagosta, de la Divisió d’Honor B, rebrà diumenge el Tot Pàdel, a les 17 h; i el masculí B, de la Cinquena Divisió del Vallès, visitarà el DIR Metasports C. Pel que fa al sènior femení A, a la Primera Divisió del Vallès, rebrà diumenge el Júnior, a les 17 h; i el sènior femení B, de la Cinquena Divisió del Vallès, visitarà el Nou Tenis Belulla B.

Petanca
Campionat de Catalunya

El Club Petanca La Llagosta afronta un nou cap de setmana amb el Campionat de Catalunya de tripletes. De les tres tripletes masculines de la Segona Divisió que van estrenar-se la setmana passada, hi ha dues que han passat a la segona ronda del campionat, que es jugarà aquest cap de setmana a Rubí. La resta de tripletes s’estrenen aquest cap de setmana a Polinyà, amb dues tripletes masculines de Primera Divisió; i dues tripletes femenines, una de la categoria homologada i l’altre en autonòmica.

Publicitat

Publicitat

Més notícies