Diumenge, 21 juliol 2024
27.3 C

El CD Viejas Glorias empata contra el Sant Miquel (1-1), rival directe per l’ascens

Empat de mèrit del CD Viejas Glorias contra el Sant Miquel, per 1 a 1. L’equip de la nostra localitat va disputar dissabte l’últim partit de l’any i va aconseguir sumar un punt més a la seva casella contra un rival directe per l’ascens.

El Viejas Glorias va anar a remolc des de la primera part, quan van marcar els visitants. L’empat no va arribar fins als primers compassos de la segona part mitjançant un gran gol d’Óscar Alejandro, que va fer una gran jugada individual per la banda dreta fins acabar amb un xut per marcar. Al tram final del partit qualsevol dels dos equips va poder marcar, però finalment el repartiment de punts va ser el més just.

El Viejas Glorias és cinquè, del grup 2 de la Segona Divisió, amb 21 punts i empata amb el Sant Miquel, quart. Líder és l’Arenys de Munt, amb 25 punts, seguit del Vista Mar Legends, amb 23, i del Sinera United B, amb 22. El pròxim partit dels llagostencs serà el 8 de gener al camp del Juventus Freta, que és antepenúltim amb sis punts.