Dilluns, 22 juliol 2024
24.1 C

Suspès el partit del CE La Llagosta contra el Lliçà de Vall al minut 86

El CE La Llagosta haurà de jugar els últims nou minuts de partit que li queden contra el Lliçà de Vall en un dia i hora encara per determinar. L’àrbitre va suspendre el partit de dissabte quan La Llagosta havia marcat l’1 a 0 al minut 86.

Segons fonts del club, quan l’equip llagostenc estava celebrant el gol, el Lliçà de Vall va treure des del centre del camp, sense l’autorització de l’àrbitre, i va marcar a porteria buida. A partir d’aquí, les queixes de la plantilla llagostenca van anar a parar a l’àrbitre, que finalment no va donar legalitat al gol. Tot i això, el col·legiat va donar per suspès el compromís quan faltaven quatre minuts per completar el temps reglamentari i quan ja havia assenyalat cinc minuts d’afegit.

El partit va estar molt igualat des del principi i, fins i tot, La Llagosta es va quedar amb un jugador menys per l’expulsió per doble targeta groga d’Adrián Gómez, al minut 80. Tot i això, Alberto Joyera va inventar-se un gran gol en un xut des de la banda, que va desfermar la bogeria local al minut 86.

La Llagosta encara està a l’espera de concretar amb el Lliçà de Vall un nou dia per reprendre els últims nou minuts de partit. El pròxim compromís dels llagostencs serà la setmana vinent, dijous, amb l’ajornat a la casa de l’Escola de Futbol Base Sentmenat (20.30 h). Dos dies després, visitarà el camp de l’Escola de Futbol Base Ripollet B (19 h).

La Llagosta aquest cap de setmana té descans competitiu, i tot i tenir dos partits pendents, és cinquè amb 15 punts, del grup 12 de la Quarta Catalana.