Dilluns, 22 juliol 2024
23.2 C
La Llagosta

La prèvia

Futbol Sala
FS Cardedeu – FS Unión Llagostense A

El sènior masculí A del FS Unión Llagostense ocupa el vuitè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb quatre punts i empata amb Palau, Atlètic Català i Ciutat de Mataró Ennlleura’t B. Els llagostencs visiten dissabte el Cardedeu, que ocupa el novè lloc amb tres punts. El sènior masculí encadena dues jornades sense guanyar amb una derrota fa dues setmanes i un empat en la passada jornada.

FS Unión Llagostense B
El sènior masculí B del FS Unión Llagostense té jornada de descans.

FS Parets B – FS Unión Llagostense C
El sènior masculí C del FS Unión Llagostense és líder en solitari del grup 2 de la Tercera Catalana, amb nou punts. Els llagostencs han guanyat els tres partits que han disputat i diumenge volen sumar el quart triomf a la pista del FS Parets B, que és tercer amb sis punts.

Futbol
CE La Llagosta – UE Sant Fost

El CE La Llagosta suma tres triomfs en quatre jornades i ocupa el cinquè lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb nou punts. En quatre jornades, els llagostencs tan sols han cedit una derrota contra el Mollet B fa dues setmanes (1-2). El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 18 h, contra el Sant Fost, que és penúltim sense punts amb un total de quatre derrotes.

Sant Cebrià – CD Viejas Glorias
El CD Viejas Glorias ocupa el segon lloc, del grup B de la Segona Divisió, amb 13 punts i té a dos punts el líder, el Sant Cebrià que ha guanyat els cinc partits disputats. A més, els llagostencs tenen un marge de tres punts amb el tercer, l’Arenys de Munt. Diumenge, precisament, els llagostencs visitaran el líder amb l’objectiu d’assaltar el lideratge.

Handbol
Vendrell – HC Vallag

L’HC Vallag reprendrà la competició després d’una setmana de descans competitiu. Després de cinc jornades disputades, l’equip de Javi Iglesias ocupa el cinquè lloc, del grup B de la Tercera Catalana, amb sis punts i està a dos punts dels tres primers classificats, el Sant Andreu de la Barca, la Penya Barcelonista Montmeló i el Laietà Argentona. Els llagostencs visiten dissabte el Vendrell, que és l’últim classificat.

Bàsquet
Sub-25 CB La Llagosta 2017 – Cardona

El sub-25 del CB La Llagosta 2017 reprendrà la competició després de dues setmanes de descans competitiu. L’equip llagostenc és cuer de la Territorial B amb quatre derrotes i vol sumar el primer triomf de la campanya. El sub-25 rebrà dissabte el Cardona, que és sisè amb tres triomfs. El duel tindrà lloc dissabte al CEM El Turó a les 19 h.

Petanca
Sènior femení CP La Llagosta
– Sant Cugat
El sènior femení del Club Petanca tanca la primera volta al penúltim lloc, del grup 3 de la Segona Catalana, amb sis punts. Diumenge iniciarà la segona volta i rebrà el Sant Cugat, que és tercer amb 12 punts.

Sènior masculí A CP La Llagosta – Cardedeu
Sènior masculí A del Club Petanca ha sumat un total de sis victòries durant la primera volta, del grup 5 de la Tercera Catalana, i és primer amb 18 punts, empatat amb el segon, el Sant Sadurní de Montornès. El tercer classificat és el Cardedeu, que suma 12 punts. Precisament, els cardedeuencs són el pròxim rival de La Llagosta, diumenge a les pistes municipals. A la primera volta, els llagostencs es van veure sorpresos i van perdre per 10 a 6.

Martorelles Pruneres – Sènior masculí B CP La Llagosta
El sènior masculí B del Club Petanca, que és penúltim al grup 15 de la Quarta Catalana, iniciarà la segona volta el cap de setmana a la pista del Martorelles Pruneres, que és segon amb 15 punts.

Publicitat

Publicitat

Més notícies