Dilluns, 22 juliol 2024
23.2 C
La Llagosta

El FS Unión Llagostense A cau golejat a la pista del Racing Pineda (12-4)

El sènior masculí A va perdre diumenge a la pista del Racing Pineda, per 12 a 4. L’equip dirigit per Jordi Pavón va ser superat clarament per l’equip local i en cap moment va tenir la sensació de capgirar l’electrònic. A la mitja part ja perdia per 5 a 1 i va acabar caient per 12 a 4. Els golejadors llagostencs van ser Sergio Saavedra, amb un doblet, Gerard Alonso i Óscar Cubero.

El FS Unión Llagostense A ocupa el desè lloc, del grup 1 de la Segona Catalana, amb tres punts. El pròxim partit dels llagostencs serà dissabte contra el CFS Palau-Penya Barcelonista, que és setè amb tres punts i ve de guanyar contra el Cardedeu, per 5 a 2. El compromís es disputarà dissabte al CEM El Turó a les 16 h.

Pel que fa als altres dos equips masculins del FS Unión Llagostense, van guanyar els seus rspectius partits de la Tercera Catalana. El masculí B, al grup 1, va golejar a la pista del Premià de Dalt B, per 0 a 8. L’equip de Dani Muñido ocupa el segon lloc amb sis punts i diumenge rebrà el Dosrius al CEM El Turó (12 h). El masculí C, al grup 2, va guanyar per la mínima a la pista del Ciutat de Granollers, per 1 a 2. L’equip de Sergio Berrio i José Antonio García és quart, amb sis punts, i dissabte rebrà l’Sport Sala Santa Perpètua B al Pavelló Antonio García Robledo (19.30 h).

Publicitat

Publicitat

Més notícies