Dilluns, 22 juliol 2024
23.2 C

Derrota per la mínima del CE La Llagosta contra el CF Mollet UE B (1-2)

El CE La Llagosta va trencar la ratxa positiva de resultats dissabte contra el CF Mollet UE B, per 1 a 2. L’equip de la nostra localitat havia encadenat dues victòries en dos partits i contra els molletans va cedir la primera derrota de la temporada.

Els llagostencs van fer un bon partit, però els molletans van ser més efectius de cara a porteria. Al quart d’hora de joc, Daniel Aznar va marcar un gran gol, que va sorprendre La Llagosta. Poc abans del descans, l’àrbitre va anul·lar un gol local per fora de joc, en una decisió molt rigorosa. Només començar la segona part, una errada defensiva va provocar el segon gol visitant, que deixava el marcador molt complicat pels de la nostra localitat.

Amb el 0 a 2, La Llagosta no va deixar d’insistir i Adrián Gómez va rebre una falta dins de l’àrea rival, que l’àrbitre va assenyalar com a penal. El mateix jugador va ser l’encarregat de transformar el gol i escurçar l’electrònic, 1 a 2, al minut 67. A les acaballes, La Llagosta va poder empatar, però les va trobar amb dues bones intervencions del porter visitant. “Nosaltres vam posar el joc, i el Mollet B els gols. Sabíem de la dificultat del rival, però no vam estar afortunats amb el gol. Això només acaba de començar”, explica un els entrenadors del CE La Llagosta, Gabriel Arroyo.

La Llagosta ocupa el sisè lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb sis punts. La pròxima jornada visitarà el camp de la Molletense B, que ocupa el vuitè lloc amb tres punts.