Dilluns, 22 juliol 2024
28.9 C

El CE La Llagosta guanya al camp del cuer, el Sentmenat (0-3)

El sènior masculí del CE La Llagosta va imposar-se al camp del cuer, el CD Sentmenat, per 0 a 3. L’equip dirigit per Carlos Gómez i Gabriel Arroyo va sumar la segona victòria en dos partits i, novament, va guanyar amb claredat.

Els tres gols de la victòria no van arribar fins a la segona part i quan La Llagosta jugava amb deu per l’expulsió del porter suplent, Alexis Linares, per doble targeta groga per protestar a l’inici de la represa quan estava sota els pals. Al minut 70 va estrenar l’electrònic Ivan Arroyo i tres minuts més tard va marcar Adrián Gómez. El definitiu gol va arribar al minut 82 mitjançant Joel González. Els tres golejadors havien començat el partit a la banqueta.

El CE La Llagosta ocupa el tercer lloc, del grup 12 de la Quarta Catalana, amb sis punts, empatat amb el quart, el Lliçà de Vall. A més, l’equip llagostenc està a tan sols un punt dels dos primers classificats, Escola Base Sentmenat i Escola Base Ripollet B. El pròxim partit del CE La Llagosta serà dissabte al Camp Municipal de Futbol Joan Gelabert, a les 18 h, contra el CF Mollet UE B, que és cinquè amb cinc punts.