Dijous, 18 juliol 2024
31.3 C
La Llagosta

El llagostenc Pablo Romero presentarà divendres al Centre Cultural el seu nou curtmetratge, ‘Amor d.C.’

Pablo Romero, de 30 anys i veí de la Llagosta, presentarà divendres al Centre Cultural el seu nou curtmetratge, Amor d.C. amb entrada gratuïta. L’acte començarà a les 20 h i després de la projecció dels 22 minuts del projecte audiovisual es farà una xerrada amb els assistents.

El curt parla de l’amor des de diferents punts de vista, diferents situacions, maneres de sentir i crear. “He volgut explicar una història i obrir la ment. És una manera de qüestionar-se una mica les maneres d’estimar, és a dir, que no només hi ha una sola”, explica el director i guionista del curtmetratge, Pablo Romero. Amor d.C. ja es va projectar al juliol al Cinema Edison de Granollers i divendres ho farà al Centre Cultural. “Estic molt motivat de fer-ho davant les meves amistats, família i gent del municipi que el vulgui veure. Tinc moltes ganes perquè serà el segon cop que es projecta al públic”, diu.

Aquest és el vuitè curtmetratge que dirigeix Romero, tot i que és el primer que compta amb actors i actrius professionals. A principis d’any va fer una campanya de micromecenatge, amb un import de 1.500 euros i, posteriorment, va gravar el curt en diferents espais de la nostra localitat, entre elles, el Parc Popular, la Riera Seca i al seu domicili. El curtmetratge s’ha presentat a diferents festivals i el director llagostenc confia que en algun es pugui projectar. “Tenim molta il·lusió i estem a l’espera de conèixer si entrem dins d’algun festival, que estaria molt bé. Fins aleshores, fem aquestes projeccions públiques perquè hi ha gent que el vol veure en algun passi”, explica Pablo Romero.

Pablo Romero té estudis en realització audiovisual, multimèdia i interpretació. Des de fa us anys, ha dirigit alguns videoclips i anuncis de televisió. A més, ha publicat un total de vuit curtmetratges, sent el darrer Amor d.C.

Publicitat

Publicitat

Més notícies