Dimarts, 23 juliol 2024
31.2 C

El CE La Llagosta goleja l’Atlètic Lliçà d’Amunt (14-2)

El sènior masculí del CE La Llagosta va protagonitzar la golejada del cap de setmana amb un clar triomf contra l’Atlètic Lliçà d’Amunt, per 14 a 2. L’equip de la nostra localitat va ser molt superior i ja al descans guanyava per 5 a 1. En la segona part, els llagostencs van marcar nou gols més.

Els golejadors van ser David Bermejo i Mikel Lozano, amb tres gols; Cristian Fernández i Roger Miguel, amb dos, i Eric Olmo, Dídac Cobo, Youssef Laaziz i Antonio Rísquez. “Vam ser molt superiors, fins i tot el resultat va quedar curt”, explica un dels entrenadors del CE La Llagosta, Manuel Iglesias.

La Llagosta ocupa el novè lloc, del grup 11 de la Quarta Catalana, amb 43 punts i està a cinc del vuitè, la Lourdes. El pròxim partit serà el penúltim de la temporada i els llagostencs jugaran al camp del quart classificat, el Ramassà. En el partit de la primera volta, La Llagosta va perdre contra l’equip franquesí per 0 a 1.